Després d'uns quants mesos m'incorporo un altre cop al recull de receptes de La cocina Typical Spanish. Aquest mes els bloguers hem d'aportar receptes fetes amb arrós #arrocitodemividaTS. He triat aquesta recepta típica de les zones de muntanya, on s'aprofitava el que es tenia més a mà. Com que ja estem en pretemporada de bolets, he pensat que seria bo de cuinar l'arrós amb aquesta delícia que cada anys omple les nostres cuines de gust i olor a bosc. És ben conegut que a casa nostra la cuina de bolets és molt extensa i aquest n'és un bon exemple. Podem variar les carns, afegir-hi conill..
Ingredients (6 persones):
300g de constelló de porc6 salsitxes
6 aletes de pollastre
400g de boltes (de pot, frescos..)
2 cebes grosses
1 tomata madura
6 tasses d'arrós
Aigua o brou (3 vegades el volum de les tasses)
Oli d'oliva E.V
Sal
Preparació:
Poseu una cassola al foc amb oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi tota la carn i rossegeu-la.
Aparteu la carn del foc i reserveu-la. En el mateix oli, sofregiu la ceba picada ben fina. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi la tomata ratllada. Deixeu que es cogui el sofregit a foc baix. Un cop ja estigui cuit el sofregit, afegiu-hi els bolets i doneu un parell de voltes.
Incorporeu-hi també la carn i l'arrós. Deixeu coure el conjunt una estona per tal que quedi ben rossejat l'arrós i perdi el midó.
Afegiu el brou i la sal. Deixeu coure a foc mitjà fins que l'arrós estigui al punt.
Podeu veure altres propostes d'arrossos d'arreu d'Espanya aquí.
Me gusta mucho aunque para esta ocasion ya lo tenia publicado. Un acierto, es sabrosisimo! Un besito
ResponEliminaHola solo vengo a saludarte, llevo mucho tiempo retirada del ordenador. Besos
ResponEliminaQuin arròs més de tardor! A casa la mare sempre en preparava un molt semblant i mira que jo gairebé no hi penso mai en preparar un arròs així!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Palmira
Tiene muy buena pinta este arroz. Un beso.
ResponEliminaAy madre!! que rico tiene que estar!! con esos ingredientes quien se resiste a él!! Bs.
ResponElimina