dilluns, 12 d’octubre del 2015

Fideus d'arròs amb verdures


Avui us presento un plat ràpid i saludable. Els fideus d'arròs aporten a la nostra dieta hidrats de carboni, i no tenen gluten ni colesterol. Són per tant recomanables quan fem certes dietes amb baix contingut calòric. A més en aquesta recepta, acompanyats de verdures els fan ideals per un àpat light i equilibrat, a part que estan boníssims.


Ingredientes (4-5 persones):

3 farcellets de fideus d'arròs
2 pastanagues
1 carbassó blanc
2 cebes mitjanes
Oli d'oliva E.V
Sal
Salsa de soja

Preparació:

Comenceu tallant les verdures a bastonets, la pastanaga, la ceba i el carbassó.


Poseu un wok o una paella antiadherent al foc amb una mica d'oli.Poseu un bol amb aigua ben calenta i deixeu-hi a dins els fideus per tal que s'hidratin mentre coeu les verdures. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi la pastanaga, s'ha de fer a foc fort. Quan veieu que la pastanaga canvia una mica de color, afegiu-hi la ceba. Quan veieu que la ceba comença a quedar-se transparent, afegiu-hi el carbassó. Doneu unes quantes voltes i deixeu coure el carbassó juntament amb les verdures. Us recomano que les deixeu al dente, d'aquesta manera perden menys vitamines i a més està molt més bo. 


Un cop tota la verdura cuita, escorregueu els fideus i aboqueu-los a la paella. Doneu unes quantes voltes per tal que s'impregnin dels sabors de la verdura i s'acabin de coure. Aboqueu una mica de salsa de soja per sobre. Remeneu bé i ja ho podreu servir.

7 comentaris:

  1. que plato tan sano y apetecible!! no probe esos fideos y me estas dando una idea para mañana, bicos

    ResponElimina
  2. Cuando los pruebes nos vas a incluir como indispensables, ya veras!!

    ResponElimina
  3. Merhabalar, sebzeli makarnanız ne kadar lezzetli ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık.

    Saygılar.

    ResponElimina
  4. Ostres, això vam sopar ahir !! La diferència és que vaig tallar les verdures amb el pelapatates per que quedin com cintes finites !!!
    Es una opció de molts dies quan no tinc temps però vull menjar bé i sà. a vegades afegeixo pollastre o gambes ...
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  5. M'agraden molt, i així combinats amb verduretes és com els prefereixo. A més el toc de la salsa de soja els queda genial, un plat molt complert! un petó!

    ResponElimina
  6. Un plat 100% del meu gust! I amb les verdures al dente, molt gustós i ben sa!

    ResponElimina
  7. No consumeixo els fideus d'arròs, tret d'alguna vegada per curiositat, però si que són bons, i amb aquest saltejat de verdures boníssims!!

    ResponElimina