Ingredients:
3 pomes golden50g de mantega
150g de sucre
50g de farina
250ml de llet
3 ous
10g de llevat en pols
1 culleradeta de canyella
1/2 tassa de sucre per fer el caramel o caramel líquid
Preparació:
Poseu un cassó al foc amb el sucre a foc baix fins que caramel·litzi. Mentre es fa el caramel, peleu les pomes i traieu-les-hi el cor. Agafeu un motllo que pugui anar al microones i quan el sucre caramel·litzat estigui a punt banyeu amb ell el fons del motllo. Talleu les pomes a làminesi poseu-les sobre el sucre.
Poseu en un bol els altres ingredients, la mantega, el sucre, la farina, la llet els ous, el llevat i la canyella. Passeu-hi la batedora fins que tingueu una massa homogènia. Aboqueu la massa sobre la poma.
Introduïu el motllo dins el microones i poseu-lo a màxima potència durant 13 minuts. Un cop passats els 13 minuts, deixeu el flam dins el microones durant uns 5 minuts més, ja que així acaba la cocció. Retireu-lo del microones i deixeu-lo refredar. Quan estigui temperat, introduïu-lo a la nevera fins a l'hora de servir.
Recepta del bloc Mas dulce que salado.
hola ,,,que bona,,avui la faig,,una cosa el caramel el faré al mateix motllo al micro a veure con surt un peto-
ResponEliminaJa m'explicarás!
EliminaOstres quina idea més bona! Ja saps que els pastissos de poma m'encanten i aquest puntet de caramel em sembla fantàstic!
ResponEliminaMai faig servir el microones però coses ben bones poden sortir, oi?
Petons i bon cap de setmana
Palmira
Jo tampoc utilitza massa el microones per cuinar però quan vaig veure aquesta recepta no m'hi vaig poder resistir, i el resultat espectacular!
Eliminammm... m'encanta!!!! Fet al microones és super pràctic! Fins i tot hi podries fer el caramel ;)
ResponEliminaAra que les pomes estan en plena temporada, s'ha d'aprofitar.
Si hem d'aprofitar les pomes ar a que estan en la millor època!
Elimina
ResponEliminaSussi; Aquest flam de pomes, amb aquestes "fotos" sembla que el tinguis que agafar, doncs, la veritat he estat apunt de fer-ho...¡¡
Salutacions Sussi. :O)
Gràcies Josep, la veritat és que és deliciós!!
EliminaOoohhhh fantàstic! I al microones, que ràpid i quina meravella t'ha sortit!!!!
ResponEliminaSi ràpid i fàcil!
Eliminaque cosa mas rica de tarta, me levo la receta ¡¡¡¡
ResponEliminaGracias Catalina!!
Elimina