M'afegeixo aquest mes a la proposta de la Mercè de Destapant cassoles de fer una recepta pel Del blog al plat. En aquesta ocasió el bloc visitat ha estat Pebre i xocolata. Entre el munt de receptes interessant que té, m'he decantat per aquestes magdalenes boníssimes amb gerds.
Ingredients (10-12 magdalenes):
3 ous de mida petita180g de sucre
60ml dellet
190ml d'oli d'oliva (suau)
210g de farina de pastisseria
7g de llevat (Royal)
Un polsim de sal
Un grapat de gerds
Preparació:
Posem els ous i el sucre en la batedora i els batem a velocitat 5 fins que quedin blanquinosos. Afegim a poc a poc la llet i l'oli d'oliva. Posem en un bol la farina tamisada i hi afegim el llevat i la sal. Posem la batedora amb les barnilles a velocitat baixa i anem afegint la mescla anterior de sòlids.
Tapem amb un drap el bol i el deixem refredar a la nevera durant 1 hora. Passat el temps de repòs, posem el forn a 250º. Traiem la massa de la nevera i la remenem amb unes barnilles. Posem uns papers de magdalena en els motllos i posem una mica de massa a cada motllo. Posem a sobre 2 gerds
i aboquem a sobre més massa. Ha de quedar unes 2/3 parts dels motllos plens de massa.
Posem a sobre uns gerds més. Introduïm les magdalenes al forn i abaixem la temperatura a 210º i les deixem uns 18 minuts o fins que veiem que estiguin una mica daurades i cuites de dins. Jo la veritat volia que em quedessin els dos gerds a sobre però s'han acabat enfonsant dins la massa, a veure la propera vegada. Això si estaven boníssimes.
Amb magdalenes mai es pot fallar!
ResponEliminaTenen molt bona pinta i són molt altes amb copet i tot.
Amb gerds m'encanta el contrast una mica àcid... Genials pel repte!
Petons
Palmira
Si queda força àcid amb gerds.. una abraçada Palmira!
EliminaT'han quedat perfectes, quina pinta!! Gràcies per participar al repte :)
ResponEliminaMarta
A tu Marta, m'ha encantat passejar pel teu bloc!!
ResponElimina