dimecres, 7 d’octubre del 2015

Muffins de xocolata Starbucks

Per la xarxa corren moltes receptes d'aquests muffins que ha fet famosos la cadena Starbucks. Es tracta d'uns muffins amb trossets de xocolata, que fan la delícia dels més xoco-addictes. Us els recomano, és una recepta molt senzilla i de molt bon resultat!!!


Ingredients:

150g de sucre
230g de farina
50g de cacau pur
15g de llevat (1 sobre Royal)
1/2 culleradeta de sal
150g de trossets de xocolata (xips)
80g de mantega a temperatura ambient
2 ous (temp. ambient)
6 cullerades de llet (temp. ambient)
2 iogurts grecs
1 culleradeta d'essència de vainilla o vainilla

Preparació:

En un bol, poseu tots els ingredients secs, la farina, el sucre, cacau, llevat, sal i vainilla, tot tamisat.


Afegiu-hi els trossets de xocolata (xips) i barregeu-ho tot molt bé. En un altre bol, poseu els ingredients humits, els ous, la llet, la mantega, els iogurts 


i també barregeu-ho bé. A la mescla humida, aneu-hi afegint a poc a poc la mescla seca de farina, xocolata... Barregeu-ho amb una llengua, només l'estona necessària perquè es barregin bé tots els ingredients. 


Deixeu reposar la mescla durant 15 minuts. Durant aquest temps poseu en funcionament el forn a 210°, calor a dalt i baix. Un cop passat el temps d'espera, repartiu la massa en papers de magdalenes. Ompliu fins a 2/3 parts dels motlles. Per tal que us pugin bé, utilitzeu motlles rígids, ja que si només utilitzeu els papers, aquests es donen i la massa en comptes de pujar, s'expandeix pels costats. Deixeu coure al forn els muffins durant uns 15-20 minuts. Amb la pinta que fan quan surten quasi no et pots esperar que es refredin!!!


Recepta del bloc Delicious Martha

4 comentaris:

  1. Que buena pinta tiene.Gracias por tu receta,Bssss

    ResponElimina
  2. Tenen una pinta boníssima i m'encanta aquest paper de magdalenes que has triat ! Jo diria que els teus muffins tenen molt més bona pinta que pas els originals...
    Quina gana, me n'emporto un parell per esmorzar!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  3. madre mio que ricos , yo quieroooooooooooooooo, uffffffffffffffffffffffffffff que pintan tiene , buenisimsimaaaaaaaa

    ResponElimina