diumenge, 3 d’abril del 2016

Amanida de tomata amb burrata i pesto

La burrata és un formatge italià semblant a la mozzarella però molt més cremós. És una delícia..Evidentment la combinació amb la tomata no pot fallar però si a més hi afegim una mica de salsa pesto, esdevé el conjunt una amanida espectacular, us la recomano!!


Ingredients (2 persones):

2 tomates pera grosses
1 burrata
Salsa pesto
Oli d'oliva extra verge
Sal

Preparació:

Talleu les tomates a llesques. Escampeu una mica de pesto al fons del plat. Situeu a sobre les llesques de tomata. Agafeu la burrata i obriu-la una mica. Poseu-la sobre la tomata. Repartiu per sobre una mica més de pesto. Amaniu la tomata amb oli d'oliva e.v i sal. Serviu i gaudiu.

3 comentaris:

  1. Molt primaveral Sussi! 😀 I ha de ser molt bona amb el pesto. Sobretot si és fet a casa!!! Fins l'any passat que vaig fer vacances a la Liguria i em donaven Pesto per esmorzar, dinar i sopar 😉, hauria dit que no m'agradava aquesta salsa PERO... feta a casa és genial!! I la combinació amb la burrata i la tomata és espectacular! 😀
    Bon dimarts guapa!

    ResponElimina
  2. Molt primaveral Sussi! 😀 I ha de ser molt bona amb el pesto. Sobretot si és fet a casa!!! Fins l'any passat que vaig fer vacances a la Liguria i em donaven Pesto per esmorzar, dinar i sopar 😉, hauria dit que no m'agradava aquesta salsa PERO... feta a casa és genial!! I la combinació amb la burrata i la tomata és espectacular! 😀
    Bon dimarts guapa!

    ResponElimina
  3. Tindrem que anar prenen model d'aquestes amanides.
    Ara ve el temps que venen de gust.
    Petons Sussi

    ResponElimina