Sovint cal endolcir-nos la vida i què millor que la mel. No hi ha edulcorant més natural i saludable. Aquestes galetes són cruixents i mantenen un deliciós gust de mel!
Ingredients:
350g de farina125g de sucre
100g de mel
1 ou
1 culleradeta de llevat
Vainilla
80g de mantega
Un polsim de sal
Preparació:
Agafeu un bol que pugui anar al microones i poseu-hi la mantega, la mel i el sucre.
Introduïu-ho i escalfeu fins que es fongui la mescla. Poseu la farina en un bol amb la sal, i l'ou, remeneu. Afegiu-hi la barreja de mantega, la vainilla i el llevat. Amasseu-ho tot junt fins que obtingueu una massa compacte. Formeu amb la massa un cilindre i embolcalleu-lo amb paper film.
Deixeu que es refredi 1 hora a la nevera. Un cop passat el temps d'espera, agafeu la massa i talleu rodanxes amb un ganivet. Poseu les galetes resultants en una plata de forn.
Preescalfeu el forn a 180º i quan estigui calent, introduïu les galetes. Deixeu coure uns 15 minuts o fins que estiguin una mica dauradets.
Unes galetes amb mel, el berenar ideal per acompanyar el café, oi?
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira
Ben fàcils i bones!! bona setmana!
ResponEliminaEt prenc la recepta per quan vingui la meva neboda, ens encanta fer galetes juntes ;). Encantada d'haver-te conegut dissabte, a veure si ens trobem en alguna altra trobada, un petonàs!
ResponEliminaUn gust també Eva! fins aviat!!
ResponEliminaJustament estava buscant una recepta com aquesta, me l'apunto per fer-les ben aviat!
ResponElimina