Uns musclos a casa sempre venen de gust. Avui he fet un invent i ha sortit bé. per variar una mica he provat aquests musclos amb una salseta de pebre vermell picant. El resultat deliciós, podeu graduar el picant afegint més o menys quantitat de pebre, si encara us agrada més potent, hi podeu afegir una cirereta.
Ingredients:
1 Kg de musclos3-4 grans d'all
Oli d'oliva extra verge
2-3 cullerades de pebre vermell picant
Un raig de vi blanc
Preparació:
Primer de tot, netegeu bé els musclos. Un cop nets, prepareu la salsa. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i quan estigui calent, afegiu-hi els alls ben picolats.
Quan comencin a agafar una mica de color, afegiu-hi el pebre vermell, doneu un parell de voltes i afegiu el vi blanc i els musclos.
Tapeu la paella i deixeu que es coguin al vapor.
Quan estiguin els musclos oberts, ja estaran cuits. Si trobeu que la salsa és massa líquida, podeu enretirar els musclos i afegir una mica de maizena a la salsa. Mengeu-los ben calents. Bon profit!
Tienen que estar buenisimos estos mejillones con una cerveza bien fresquita!! Bs.
ResponElimina