divendres, 26 d’agost del 2016

Panna cotta de Nutella

Passejant per blocs, l'altre dia vaig veure aquesta panna cotta que va fer la Mònica de Ensucrat. Unes postres superfàcils de fer i perfectes per l'estiu, de xocolata i refrescants, Bónissimes!!


Ingredients (6 panna cotta):

500ml de nata
3 cullerades de sucre llustre
140g de Nutella
6 fulls de gelatina

Preparació:

Abans de començar, poseu un bol amb aigua i introduïu-hi els fulls de gelatina. Deixeu que s'hidratin. Mentre tant, prepareu la barreja de nata i nutella.

Poseu en un cassó al foc, la nata, amb el sucre i la nutella. Remeneu i deixeu que bulli el conjunt. Quan ja hagi bullit, enretireu-la del foc i afegiu-hi les fulles de gelatina. 

Torneu a remenar per tal que la gelatina es desfaci i quedi una mescla homogènia i sense grumolls. Prepareu els bols de servir i aneu abocant una mica a cadascun. No poseu molta quantitat ja que emplenen bastant. Quan s'hagin refredat, introduïu-los a la nevera almenys unes 3 hores. Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada