No sé perquè però quan arriba l'estiu em ve de gust cuinar plats xinesos. En aquesta ocasió us proposo fer un plat típic, amb una salsa agredolça que convina a la perfecció amb l'àcid de la pinya.
Ingredients:
500g de magre de porc50g de sucre morè
30g de vinagre de mòdena
70g de salsa de soja
100g de vi blanc
50g de ketchup
4 rodanxes de pinya en almíbar i el seu suc
40g de maicena
Preparació:
Poseu a la paella el sucre, el vinagre, la salsa de soja, el vi, el ketchup i 50g de suc de pinya. Barregeu-ho be i poseu-ho al foc.
Quan comenci a bullir, afegiu la carn.
Deixeu reduir fins que veieu la carn cuita i que la salsa ha reduït una mica (aprox. 10 minuts). En aquest moment, afegiu la pinya tallada a daus. En un bol, poseu una mica més de suc de pinya i afegiu-hi la maicena. Remeneu per tal que no surtin grumolls i afegiu-ho a la carn.
Fa una pinta tremenda, convida a sucar-hi pa.
ResponEliminaUna abraçada.
Fa una pinta tremenda, convida a sucar-hi pa.
ResponEliminaUna abraçada.