divendres, 5 d’agost del 2016

Porc amb salsa agredolça de pinya

No sé perquè però quan arriba l'estiu em ve de gust cuinar plats xinesos. En aquesta ocasió us proposo fer un plat típic, amb una salsa agredolça que convina a la perfecció amb l'àcid de la pinya. 


Ingredients:

500g de magre de porc
50g de sucre morè
30g de vinagre de mòdena
70g de salsa de soja
100g de vi blanc
50g de ketchup
4 rodanxes de pinya en almíbar i el seu suc
40g de maicena

Preparació:

Poseu a la paella el sucre, el vinagre, la salsa de soja, el vi, el ketchup i 50g de suc de pinya. Barregeu-ho be i poseu-ho al foc. 

Quan comenci a bullir, afegiu la carn.

Deixeu reduir fins que veieu la carn cuita i que la salsa ha reduït una mica (aprox. 10 minuts). En aquest moment, afegiu la pinya tallada a daus. En un bol, poseu una mica més de suc de pinya i afegiu-hi la maicena. Remeneu per tal que no surtin grumolls i afegiu-ho a la carn.

 Deixeu coure uns 2 minuts i ja ho podreu servir.


2 comentaris:

  1. Fa una pinta tremenda, convida a sucar-hi pa.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Fa una pinta tremenda, convida a sucar-hi pa.
    Una abraçada.

    ResponElimina