Una recepta ràpida de fer i amb pocs
ingredients, per un dia que aneu atabalats i no us voleu estar massa
estona cuinant. Si utilitzeu un bon caldo i rossegeu bé l'arrós us
quedarà un plat ben gustós, el toc d'allioli.. acompanya a la perfecció.
Ingredients (4 persones):
350g d'arròs1 l de caldo (carn, peix el que més us agradi)
2 cebes grosses
Sal i oli d'oliva verge
Un polsim de pebre
Allioli
Preparació:
Poseu una paella o cassola al foc amb oli. Quan estigui calent, afegiu-hi la ceba tallada a daus petits (brunoise). Deixeu-la coure a foc mig fins que hagi perdut l'aigua i estigui una mica rossa.Poseu el caldo a escalfar. En aquest punt afegiu l'arrós. Ara l'heu de rossejar, és a dir deixeu coure la ceba i l'arrós fins que aquest perdi part del midó i quedi una mica daurat, d'aquesta manera absorbeix tots els aromes de la ceba.
Afegiu-hi un polsim de pebre (a gust) i poseu-hi el caldo ben calent. A mi m'agrada no posar tot el caldo de cop sinó anar afegint el caldo a petició de l'arrós.
Depenent la varietat, en necessitarà més o menys. Quan gairebé estigui cuit, podeu afegir-hi la sal i tastar. Emplateu acompanyat d'unes cullerades d'allioli. Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada