Avui us presento un plat ràpid i saludable. Els fideus d'arròs aporten a la nostra dieta hidrats de carboni, i no tenen gluten ni colesterol. Són per tant recomanables quan fem certes dietes amb baix contingut calòric. A més en aquesta recepta, acompanyats de verdures els fan ideals per un àpat light i equilibrat, a part que estan boníssims.
Ingredientes (4-5 persones):
3 farcellets de fideus d'arròs2 pastanagues
1 carbassó blanc
2 cebes mitjanes
Oli d'oliva E.V
Sal
Salsa de soja
Preparació:
Comenceu tallant les verdures a bastonets, la pastanaga, la ceba i el carbassó.
Poseu un wok o una paella antiadherent al foc amb una mica d'oli.Poseu un bol amb aigua ben calenta i deixeu-hi a dins els fideus per tal que s'hidratin mentre coeu les verdures. Quan l'oli estigui calent, afegiu-hi la pastanaga, s'ha de fer a foc fort. Quan veieu que la pastanaga canvia una mica de color, afegiu-hi la ceba. Quan veieu que la ceba comença a quedar-se transparent, afegiu-hi el carbassó. Doneu unes quantes voltes i deixeu coure el carbassó juntament amb les verdures. Us recomano que les deixeu al dente, d'aquesta manera perden menys vitamines i a més està molt més bo.
Un cop tota la verdura cuita, escorregueu els fideus i aboqueu-los a la paella. Doneu unes quantes voltes per tal que s'impregnin dels sabors de la verdura i s'acabin de coure. Aboqueu una mica de salsa de soja per sobre. Remeneu bé i ja ho podreu servir.