Si esteu fent dieta o teniu al·lèrgia al gluten o teniu diabetis, aquest és un bon pastís. S'empra farina de coco, que és una de les opcions per no utilitzar hidrats. El resultat és un pastís amb gust de llimona, amb una bona textura, no es pot negar que persisteix però el gust del coco també. Un capritxet en mig d'una dieta, sense remordiments!!
Ingredients:
250 de crema de formatge
9 ous 150g de farina de coco 100g d'eritritol o 40g steviafructosa 115g de mantega 1 cullerada d'essència de vainilla 1/2 culleradeta de llevat Ratlladura d'1 llimona i el seu sucGlacejat:
1 cullerada de suc de llimona
Ratlladura de 1/2 llimona
55 g d'eritritol o culleradeta fructosastevia
30g de crema de formatge
50g de nata per muntar
Preparació:
Afegiu la farina de coco, l'edulcorant, la ratlladura de llimona, el suc de llimona, la vainilla i el llevat. Remeneu-ho tot. Veureu que la farina de coco absorbeix ràpidament els líquids.
En un bol, poseu tots els ingredients, la nata, la crema de formatge, l'edulcorant, el suc de llimona i la ratlladura.