Ingredients (100 panellets):
750g de sucre750g de farina d'ametlla
1 patata mitjana bullida o mig moniato cuit
150g de pinyons
150g d'ametlla a trossets
75g de coco
4 cullerades de llet
1 tassa de cafè
2 ous
Preparació:
El primer que cal fer, és preparar el massapà. Barregeu la farina d'ametlla amb el sucre i la patata. Jo he aprofitat la cooking chef per estalviar-me l'amassat. Amb el ganxo d'amassar i velocitat 2, ho he deixat 10 minuts. Si no teniu robot, amasseu-ho fins que quedi tot com una massa. Llavors, cal que reposi mínim una hora.
Dividiu la massa en quatre parts;
Panellets de pinyons:
Batre un ou. Feu boletes amb la massa de massapà. Introduïu les boletes dins l'ou batut. Poseu en un plat els pinyons, afegiu-hi les boles de massapà i aneu-les arrebossant amb els pinyons. És una tasca una mica complicada,ja que costa bastant que s'enganxin els pinyons. poseu-los en una plata del forn i pinteu-los una mica amb ou.
Panellets d'ametlla:
Procediu com e¡amb els pinyons però ja veureu que l'ametlla com que té angles s'enganxa més fàcilment. Pinteu-los amb ou i poseu-los en una plata de forn.
Panellets de coco:
Barregeu el coco amb la llet i afegiu-lo a la massa de massapà. Feu boletes o la forma que més us agradi, pinteu-les amb ou i poseu-les en una plata de forn.
Panellets de cafè:
Barregeu el cafè amb la massa de massapà. Feu cilindres com si fossin grans de cafè. Pinteu-los amb ou i poseu-los en una plata de forn.
Escalfeu el forn a 180º i poseu a coure els panellets uns 10 minuts. Encara que estiguin tous quan surtin del forn penseu que un cop freds, s'endureixen una mica.
Te quedaron geniales, yo aún no lo she comido nunca tienen que ser muy ricos por los ingredientes que llevan
ResponEliminabesitos
Por cierto, no sé si sabes que tienes la verificación de palabra activada, la verdad es que es un poco molesto cuando vas a dejar un comentario.
Gracias por avisarme de lo de la verificación, realmente es una paliza, ya lo he cambiado. Tienes que probar les panellets son un vicio!
Eliminajoooo qué bien te han salido, mira que los conozco, pero nunca los he probado.
ResponEliminaTienes que probarlos, son muy faciles de hacer y estan riquísimos. Un beso
EliminaYa estan hechos, y muy bien hechos tienen toda la pinta de ser una delicia, me han encantado. Besicos
ResponEliminagracias Maria, un abrazo
Eliminammmm ñam ñam nena que bons petonets
ResponEliminaGràcies Mayca, una abraçada!!!
Eliminate han quedado perfectos !!! bss
ResponEliminaGracias Sonia, un beso!!
EliminaAixí m'agrada, coïncidint per preparar cosetes bones de menjar tradicionals i compartint un moment juntes :o)
ResponEliminaT'han quedat perfectes, sense dubte millors que en moltes pasteleries :o)
Petons
Plamira
Gràcies Palmira, bons si que estaven... petons
EliminaNosotras también publicamos panellets! Es un dulce buenísimo!!
ResponEliminahttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
Hola chicas, imprescindibles estos dias eh!!besos
EliminaEls panellets en familie surten molt més bons!
ResponEliminaTens tota la raó, sempre l'important és compartir les coses i fer-les en companyia no té preu!!
EliminaQué buena pinta!! Yo tampoco los he probado, pero me encanta ver lo bien que os salen
ResponEliminaBesinos
gracias!!
ResponElimina