dissabte, 13 d’octubre del 2012

Pumpkin Bars (pastís de carbassa)

Ja ha passat un mes i els nostres amics de "Els fogons de la Bordeta" han proposat per aquest mes d'ingredient la carbassa. La veritat és que a casa no som massa de carbasses, màxim alguna crema com ja he publicat anteriorment. Per la proposta m'he decidit a provar un pastís que va fer l'Annie de canal cocina del programa "Las recetas de Annie". Com ja aneu veient m'encanta provar cuines noves i l'Americana tradicional sempre m'ha captivat., aquells pastissos de les pel·lícules americanes....
La massa del pastís queda molt esponjosa i de molt bon gust. La crema de sobre a base de formatge d'untar l'hem trobat una mica massa dolça pel nostre gust.




Ingredients: (14-16 persones):

 4 ous
150g de sucre
400g de carbassa
170g de mantega fosa
300g de farina
2 culleradetes de llevat en pols
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de canyella
125g de nous pelades
Per la cobertura de crema de formatge:
90g de crema de formatge (tipus Philadelphia)
85g de mantega
1 culleradeta d'extracte de vainilla
15ml de nata líquida
400g de sucre glas

Preparació:

Primer de tot prepareu la carbassa. Peleu-la i bulliu-la. Us recomano utilitzar el microones. Un cop pelada, talleu-la a trossos i poseu-la en un bol. Tapeu el bol amb paper film de manera que no surti el vapor al coure's. En 10 minuts la tindreu cuita.
Preescalfeu el forn a 170º. En un bol, barregeu els ous amb el sucre i la mantega. Un cop tingueu una massa homogènia, afegiu-hi la carbassa i mescleu-ho tot bé. Afegiu la farina tamisada, el llevat, el bicarbonat i la canyella. Barregeu-jo tot bé. Poseu la massa en un motllo i coeu-la al forn uns 25 minuts ( jo he utilitzat un motllo de silicona rodó de 30cm).


Mentre deixeu refredar el pastís, prepareu la cobertura. Barregeu la crema de formatge, amb la mantega, la vainilla, la nata líquida i el sucre glas.
Amb la crema resultant cobriu el pastís i repartiu per sobre les nous.



14 comentaris:

  1. Un aspecte absolutament fabulòs, a casa ens agrada la carbassa i desde fa pocs anys la descobrim amb dolç i ens encanta encara més!
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. EStic com tu Palmira redescobrint la carbassa i segur que amb la proposta dels fogons encara descobreixo més plats. Una abraçada

      Elimina
  2. Doncs la pinta la te molt bona Sussi!!! quina gana....
    Jordi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Jordi de gust estava molt bona i molt esponjosa!

      Elimina
  3. Molt bò Sussie, el carrot cake es un dels meus favorits, de reposteria americana...jo tambè soc fan.. petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Abril m'encanta coincidir amb gustos! estic esperant el teu pastís a veure com és..

      Elimina
  4. Quina pinta!
    http://azucarymantequilla.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies, la veritat és que la carbassa sorprèn!! Una abraçada!!

    ResponElimina
  6. Acabo de tornar d'Estats Units i quina munt m'he fet de veure pastissos dels que dius, i tots deliciosos, com el teu!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Sandra, dedueixo que el viatge ha anat super bé, una abraçada y gràcies!!

      Elimina