Avui l'Hipercor de Girona ha ofert un taller de cuina de la mà de l'Ada Parellada. La cuinera del restaurant Semproniana de Barcelona ens ha ofert dos plats freds de primer i unes postres.
Les tres receptes són molt senzilles de fer i a més l'Ada és molt propera i simpàtica. Aquí teniu les receptes que ha fet. Quan tingui un momentet les faig i les comparteixo!!
Amanida de cigrons amb tzatziki (salsa de iogurt)
Boletes de foie amb cruixent de carquinyoli
Crema de llimona amb galetes i fruits vermells
Quines bones receptes, Susi!!! Ho devieu passar molt bé, ja ho veig!!! Petonets
ResponEliminaSi realment va ser molt agradable!
EliminaCom molen aquest tallers...i l'Ada és molt propera i divertida!!! quina sort, no?
ResponEliminaSi realment una oportunitat per conèixer-la!
EliminaUnes receptes delicioses i a més amb bona compagnia :O)
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana,
Palmira
Si Palmira i tant!!
EliminaMuy ricas y con muy buena presencia.
ResponEliminaSi, fáciles y resultonas!
EliminaTienen una pinta estupenda.
ResponEliminasaludos.
Si visualmente apetecibles!
EliminaUi aquestes boletes de foie... Sembla que el taller va ser molt profitós!
ResponEliminaSi les boletes em sembla que serà la primera recepta que caurà!!
EliminaL'Ada és molt simpàtica i transmet molta energia, oi?
ResponEliminaJa tenim ganes de veure les receptes, que tenen una pinta molt bona!
Si Gemma, realment em va encantar. Ptons!!
EliminaLa ensalada de garbanzos tiene que ser una pasada con esa salsa.
ResponEliminaSi relamente estaba muy buena!
EliminaNo ho he provat d'aquesta manera mai, han d'estar boníssims.Un peto. Angels
ResponEliminaGràcies Àngels!!
Elimina