diumenge, 11 de gener del 2015

Cargols de crema de xocolata

Amb mitja horeta tindreu preparats aquests cargols tan bonics i tan bons. Genials per un esmorzar o per a un berenar. Per nens i no tant nens...Ara la proposta és dolça però no crec que trigui gaire (vist el resultat) en proposar-vos una recepta en salat, per uns aperitius minis, us haureu d'esperar!!



Ingredients (10 cargols):

1 làmina de pasta de full
4 cullerades de crema de xocolata (nocilla, nutella..)
1 ou (per pintar)
Sucre

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200º (dalt i baix). Talleu la massa en dues parts iguals i repartiu la crema de xocolata per sobre d'una de les dues làmines.


Poseu a sobre l'altra part de la pasta de full. Amb un tallador rissat, talleu tires, intentant que siguin totes de la mateixa mida. Amb un pinzell pinteu la massa i escampeu per sobre una mica de sucre. 


Enrosqueu les tires sobre sí mateixes en forma de tirabuixó.


Ara enrosqueu els tirabuixons com si fossin un cargol. Poseu-les sobre una plata de forn.


Introduïu la plata amb els cargols al forn i deixeu-los uns 10 minuts.Passats els 10 minuts baixeu la temperatura a 180º i deixeu els cargols fins que es comencin a daurar (10-15 minuts més. Dependrà del forn. Deixeu-los refredar una mica i ja us els podeu menjar, calentets estan boníssims i freds també. Si en feu molts els podeu congelar o guardar en una llauna.



Recepta del blog Webos fritos.

12 comentaris:

  1. Quina pinta!
    I si que es fan molt rapidament... me'ls apunto per un berenar amb la nena!
    Bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  2. Els he vist moltes vegades i encara no els he fet, i mira que han d'estar bons si o si!! quina salivera!! un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fes-los i no pararas, els meus fills només fan que demanar-me'n més!

      Elimina
  3. Pereciosos, ràpids i boníssims... que més podem demanar!!!!

    PTTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. Que sencilla pero que bonita y rica que queda huuuuu.Bsss

    ResponElimina
  5. Con lo que me gusta el hojaldre....mañana lo hago
    Besos

    ResponElimina
  6. Ostres, ara berenaria un parell de cargols d'aquests!

    ResponElimina