diumenge, 20 de desembre del 2015

Macarons farcits de xocolata


Les noies de La cocina de Camilni aquest mes ens han complicat una mica la vida, ja que fer uns macarons si més no porta un munt de feina i de patiment... a veure si pugen bé, a veure si queden ben cuits. Bromes a part la veritat és que un cop fets són una delícia, a més de preciosos. En aquesta ocasió els he fet farcits d'una crema de xocolata. Com ja sabeu podeu trobar com cada mes més propostes de les companyes del desafío aquí



Preparació:

180g de clares
40g de sucre
5g de suc de llimona
400g de sucre llustre
250g de farina d'ametlla

Per la crema de xocolata:

100ml de nata líquida
100g de xocolata negra

Preparació: 

Barrejar en un bol el sucre llustre i la farina d'ametlla. Amb una batedora (jo la meva cooking chef) batem les clares d'ou a punt de neu. A mig batre, afegiu la llimona i el sucre normal. Us ha de quedar una merenga ben muntada. Afegiu per tandes les clares muntades a la barreja de farina d'ametlla i sucre llustre. Feu-ho amb moviments envolvents, per tal que no baixin les clares. Poseu la mescla en una mànega pastissera, amb un boquet llis.
Agafeu una plata adient per anar al forn i poseu-hi un paper sulfurat o una làmina de silicona. Aneu fent cercles de massa sobre la plata, intenteu que siguin de la mateixa mida. 


Ara haureu de deixar que reposin un mínim de mitja hora. Durant aquest temps, la superfície del macaron s'assecarà una mica i un cop al forn, només s'inflarà pels costats, donant lloc a la forma tant característica d'aquestes postres.
Un cop passada la mitja hora, els posarem al forn preescalfat a 160º. Els deixarem uns 12-15 minuts. Per saber si estan, hem de comprovar que per la part de sota no s'enganxin a al superfície. Mentre es refreden, podem preparar la crema de xocolata. En un recipient de vidre, posarem la nata i la xocolata. Introduirem per tandes al microones fins que estigui desfeta la xocolata. Esperem que es refredin els macarons i també la crema de xocolata. Per muntar els macarons, agafarem una meitat de macaron i l'untarem amb la crema de xocolata. Taparem amb l'altre part del macaron. 


4 comentaris:

  1. Que buenos tienen que estar estos macarons!! me ha gustado mucho tu versión!! Bs.

    ResponElimina
  2. PRECIOSOS y seguro que muy ricos , las fotos muy bonitas , felicidades y felices fiestas, besitos

    ResponElimina
  3. Te han quedado muy bonitos y seguro que están deliciosos.Un besito,
    http://elbauldelasdelicias.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Aunque complicamos un poquito la vida, ahora seguro que te alegras de haberlos hecho, jejejeje
    Feliz año preciosa

    ResponElimina