diumenge, 10 d’abril del 2016

‪#‎gitour2016‬- Trobada blocaire a Girona

Ahir un seguit de blocaires del territori, vam gaudir d'un dia ben especial coneixent a fons Girona. La Mònica del bloc Ensucrat ens va preparar un recorregut genial, començant per una explicació del menys conegut del barri vell de Girona.
Els gremis carnissers i flequers de les comarques gironines ens van delectar amb les últimes novetats. El gremi de flequers amb el famós xuixo de Girona i amb la Farina de Girona, emprada en el pa de Tramuntana. 
El gremi de carnissers ens va fer arribar la seva proposta Dolça, la botifarra dolça que els seguidors del meu bloc ja sabeu que m'encanta i ja en sóc una bona propagandista. Ara però ens han donat més idees que poc a poc les aniré compartint amb vosaltres.
Vam acabar el matí visitant la planta embotelladora de Vichy Catalan on vam tastar els nous vins Chy. 
Trobada blocaire gastronòmica... menjar segur!! Vam gaudir d'un bon àpat al restaurant Delicius del Balneari Vichy Catalan. 
Un gust passar el dia amb vosaltres!! espero que ho poguem repetir i gràcies a la Mònica per un dia tant especial i tan ben organitzat!!

Aquí us deixo unes fotografies de la jornada i dels obsequis dels gremis i del Vichy Catalan.



2 comentaris:


  1. Sussi; Va ser molt ben portat tot plegat, la veritat que si. Els productes, molt bons i la botifarra dolça, a veure ssi l'hi trobo una recepta per posar-l'hi.
    Salutacions Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina