diumenge, 16 de novembre del 2014

Aperitius de pasta de full

Sovint quan oferim un pica pica a casa no se'ns acudeixen idees. Aquí us proposo uns aperitius que queden molt bé i que encara que no ho sembli, són molt fàcils de fer. Els podem farcir de mil coses diferents. En aquesta ocasió com que anaven destinats a un públic infantil (je, je) els he farcit de salsitxes de Frankfurt i sobrassada, èxit assegurat!!


Ingredients:

Una làmina de pasta de full
Salsitxes de Frankfurt minis
Sobrassada
1 ou
Llavors de sèsam

Preparació:

Exteneu la pasta de full. Situeu les salsitxes a l'extrem final de la massa.


Enrosqueu la massa sobre les salsitxes i talleu-la al llarg.


Bateu l'ou en un bol i pinteu amb aquest ou la part sobrant de massa i enganxeu-la a la massa que envolcalla les salsitxes. 
Feu el mateix amb la sobrassada.




Un cop tingueu tota la pasta de full farcida, pinteu amb l'ou la superfície i repartiu per sobre les llavors de sèsam. 

 











Amb un ganivet ben esmolat talleu porcions i prepareu-ho per introduir-lo al forn. 


Preescalfeu el forn a 200º. Quan estigui calent poseu-ho al forn i deixeu-los fins que estiguin cuits i dauradets.


8 comentaris:

  1. Els amb frankfurt estàn bons però els meus preferits són els de sobrassada, ni sé quan en menjava de petita i que la meva mara els preparava per la meva àvia!
    Són un perill :o)
    Que tinguis una bona setmana,
    palmira

    ResponElimina
  2. La pasta de full és molt versàtil, i ideal per fer uns aperitius com aquests. Èxit assegurat!

    ResponElimina
  3. Son unos aperitivos ideales,, yo suelo hacer los de salchicha, y otros con paté,, son unos salados ideales para picar cuando tienes alguien, y se hacen enseguida!!! Te han quedado de lujo!!!,, un besito

    ResponElimina
  4. Aquests a casa són els meus habituals, senzills de fer i delicioses de menjar!! un petó!

    ResponElimina