Sovint quan oferim un pica pica a casa no se'ns acudeixen idees. Aquí us proposo uns aperitius que queden molt bé i que encara que no ho sembli, són molt fàcils de fer. Els podem farcir de mil coses diferents. En aquesta ocasió com que anaven destinats a un públic infantil (je, je) els he farcit de salsitxes de Frankfurt i sobrassada, èxit assegurat!!
Ingredients:
Una làmina de pasta de fullSalsitxes de Frankfurt minis
Sobrassada
1 ou
Llavors de sèsam
Preparació:
Exteneu la pasta de full. Situeu les salsitxes a l'extrem final de la massa.Enrosqueu la massa sobre les salsitxes i talleu-la al llarg.
Bateu l'ou en un bol i pinteu amb aquest ou la part sobrant de massa i enganxeu-la a la massa que envolcalla les salsitxes.
Feu el mateix amb la sobrassada.
Un cop tingueu tota la pasta de full farcida, pinteu amb l'ou la superfície i repartiu per sobre les llavors de sèsam.
Amb un ganivet ben esmolat talleu porcions i prepareu-ho per introduir-lo al forn.
Preescalfeu el forn a 200º. Quan estigui calent poseu-ho al forn i deixeu-los fins que estiguin cuits i dauradets.
Els amb frankfurt estàn bons però els meus preferits són els de sobrassada, ni sé quan en menjava de petita i que la meva mara els preparava per la meva àvia!
ResponEliminaSón un perill :o)
Que tinguis una bona setmana,
palmira
Gràcies Palmira, una abraçada!!
ResponEliminaLa pasta de full és molt versàtil, i ideal per fer uns aperitius com aquests. Èxit assegurat!
ResponEliminaSi jo a la nevera sempre en tinc!
EliminaSon unos aperitivos ideales,, yo suelo hacer los de salchicha, y otros con paté,, son unos salados ideales para picar cuando tienes alguien, y se hacen enseguida!!! Te han quedado de lujo!!!,, un besito
ResponEliminaQue buenos de paté!!
EliminaAquests a casa són els meus habituals, senzills de fer i delicioses de menjar!! un petó!
ResponEliminaBonissims i facilíssims!
Elimina