dimecres, 12 de novembre del 2014

Rosquilles de llet condensada

Quan no sapigueu que fer per acompanyar un cafè en llet per esmorzar o per berenar, podeu fer aquestes rosquilles. Tenen un boníssim gust de taronja i la llet condensada li dona una consistència molt esponjosa. Si no us les mengeu totes, les podeu guardar un dia o dos en una llauna o directament les podeu congelar.


Ingredients (20 rosquilles):

240g de farina de rebosteria
1/sobre de llevat
1 ou
170g de llet condensada
Ratlladura d'una taronja
Suc de mitja taronja
1 culleradeta de matafaluga
50g de mantega
1 ou i sucre per pintar

Preparació:

Poseu tots els ingredients en el bol de la batedora.







 Remeneu-ho amb el ganxo d'amassar fins que es formi una massa homogènia.















 Traieu el ganxo i deixeu-ho reposar una mitja hora.







Preescalfeu el forn a 180ª. Agafeu porcions de massa i formeu cilindres. Ajunteu les puntes i els hi doneu forma de rosquilla. Els aneu posant sobre una plata que pugui anar al forn. Quan tingueu totes les rosquilles formades, les pinteu amb l'ou i les empolseu amb una mica de sucre. Introduïu les rosquilles al forn i les deixeu coure aproximadament uns 15 minuts o fins que veieu que estan dauradetes. Acabades de fer estan boníssimes!!!



3 comentaris:

  1. Ai que bones!! Jo ara mateix n'esmorzaria un parell, quina delícia! T'han quedat genial i ja m'imagino el seu aroma i gust de taronja i amb el toc de llet condensada :P boníssimes!

    Un petonet!

    ResponElimina
  2. Rosquilles al forn amb llet condensada? OStres això ho he de fer a casa! M'apunto comprar llet condensada i ja et diré!
    Bon cap de setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  3. Sussi, tenen una pinta estupenda, i amb llet condensada, nyam nyam. Petonets. Yolanda.

    ResponElimina