
Ingredients:
1 formatge Camemberg1 ou
Pa ratllat
Oli d'oliva
Melmelada de tomata
Preparació:
Aquesta delícia, és facilíssim de preparar. Una hora abans de preparar el plat, poseu el formatge al congelador per tal que agafi consistència i no es desfaci tant depresa al coure's. Un cop passada l'hora, traieu-lo del congelador i talleu-lo en vuit porcions.
Passeu el formatge per ou batut
després per pa ratllat.
Fregiu-lo en oli ben calent. Tingueu la precaució d'anar-lo girant ràpidament per evitar que se'ns desfaci. Un cop cuit, aneu-lo traient del foc i poseu-lo sobre paper absorbent. Serviu-lo acompanyat de melmelada de tomata o una altra que us agradi (si és una mica àcida millor). Jo he aprofitat la que faig a casa amb les tomates de l'hort, que podeu consultar la recepta aquí, sinó podeu utilitzar qualsevol del mercat. A gaudir-ne!!
Ostres a mi se m'ha tornat a passar!! I mira que hi vull participar! sóc una mica desastre... a veure si a la propera sí que estic a temps!!
ResponEliminaAquesta recepta que has escollit ha d'estar deliciosa! El formatge així arrabossat, ben tendre per dins i amb el toc de la melmelada de tomàquet, genial!!
Una abraçada!
Gràcies Cristina, una abraçada!!
EliminaQuina presentació i quina fotofinal....ufff....se'm fa la boca aigua....Moltes gràcies per participar de la proposta!, Estic contenta que hagis arribat a temps!. T'espero al desembre!
ResponEliminaGràcies a tu per la proposta, una abraçada!
EliminaWow!!! super fàcil i mega deliciós. Això ho he de tastar sí o sí. Bona elecció!!!
ResponEliminaUn petonàs
Boníssim!!
EliminaNo l'he provat mai, però la teva foto amb el formatge fonent-se és molt temptadora!! Em fa venir salivera!! Una abraçada! Anna de retallsdecuina.cat
ResponEliminaGràcies Anna,ens anirem veient!!
EliminaUff! Sóc fan de tot tipus de formatge i només de veure aquestes fotos imagina't quina cara se'm queda... Impressionant! M'ho apunto per provar-ho algun dia!! ptons
ResponEliminaGràcies Anna no t'ho perdis!!!
Elimina