dissabte, 2 de març del 2013

Xampinyons farcits al forn

Els xampinyons són un recurs barat, saludable i amb poques calories. Per tant ideal per tenir-ne sempre a la nevera. En aquesta ocasió els he preparat al forn, amb un farcit que el podeu adaptar als vostres gustos, però el formatge de cabra combina a la perfecció amb el bacon i per donar un toc refrescant, li he afegit una mica de ceba tendra. Un consell, no els deixeu coure massa, el xampinyó ha de mantenir la seva consistència, sinó perd tota l'aigua i tota la seva substància. Podeu fer servir aquesta recepta com a entrant en un pica pica o bé com acompanyament d'algun segon plat.


Ingredients :


400 g de xampinyons
100g de bacon  a daus
1 ceba tendra grossa
50-70g de formatge de cabra

Preparació

Preescalfeu el forn a 200º. Netegeu els xampinyons amb un drap o bé amb un ganivet estireu el tel que tenen al barret. .Separeu els peus. En un bol poseu el formatge de cabra a daus, la ceba tendra també a daus i el bacon. Farciu els barrets amb aquesta farsa i tireu per sobre un raig d'oliva extra verge per sobre. Poseu-los en una plata de forn.


Poseu els xampinyons farcits al forn preescalfat i deixeu-los uns 10-15minuts segons la mida que tinguin. Traieu-los del forn quan comencin a canviar de color i s'enfosqueixin. Serviu-los calents.


6 comentaris:

  1. Que ricos champiñones,en casa nos encantan,los suelo hacer al horno con ajo y perejil picado,y salen riquisimos,los tuyos los probare de hacer,con ese relleno que lleva!,acabo dedescubrir tu blog y me voy a quedar como seguidora,yo te invito a que te pases por los mios!
    Un abrazo

    ResponElimina
  2. Una recepta ben fàcil i segur que ben bona! Petons

    ResponElimina