dijous, 23 d’agost de 2018

Crespells de carbassó amb feta (Thermomix o no)

Els carbassons estan a la millor època de recol·lecció, per tant, aprofitarem els productes de Km0. Jo aprofito els de la collita de l'hort de la meva mare (insuperables..). Amb una amanida és una bona proposta per a un sopar a la fresca!


Ingredients:

1 carbassó
1 culleradeta de sal
100g de ceba
Oli d'oliva
200g de formatge feta
10 fulles de menta fresca
2 ous
80g de farina
1 culleradeta de llevat
Preparació:

Thermomix:

Rentem bé el carbassó i el tallem en 4 trossos. Els posem al bol de la Th i triturem 4s-V4.
Posem el carbassó en el cistell i hi afegim sal, deixem reposar uns minuts i amb una cullera, aixafem una mica, de manera que deixin anar l'aigua.
Posem al vas la ceba  i l'oli, triturem 2s- V5.
Coem 6 min- 120º- V1.
Posem la ceba en un bol i hi barregem el formatge feta desfet amb les mans.


Posem les fulles de menta al bol, triturem 3s-V7, si no ha quedat prou triturada, torneu-hi 3s-V7.
Afegim al bol, els ous, la farina i el llevat. Triturem 10s-V5.


Afegim aquesta mescla a la ceba i hi afegim també el carbassó.

Remenem bé la mescla.


Ara ja podem coure els crespells, els hi podem donar forma més aplanada o forma de bunyol, com preferiu. Poseu oli en una paella i agafeu la massa amb una cullera. Quan estigui calent l'oli, ja els podreu anar coent.


Podem fer totes les coccions en una paella amb oli si no teniu thermomix. 


Cap comentari:

Publica un comentari