dilluns, 13 d’agost del 2018

"Fingers" de pollastre al curry

Per picar o com a segon plat aquesta és una recepta que encantarà a grans i a petits. Entre els més joves és èxit assegurat i molt més saludables que els típics nuggets. Feu-los i ja em direu..


Ingredients (4 persones, per picar):

2 pits de pollastre
1 o 2 ous
Pa ratllat
2-3 cullerades de curry
Sal i pebre
Oli d'oliva
Farina
Per acompanyar ketchup o melmelada de pebrot del piquillo o el que més us agradi.

Preparació:

Unes hores abans de coure els fingers, agafeu els pits de pollastre i talleu-los per la meitat longitudinalment. Aixafeu una mica les dues parts i amb un ganivet talleu tires fines i allargades. 


Poseu-es dins un bol, afegiu-hi un raig d'oli, el curry, la sal i el pebre. Remeneu-ho tot i poseu-hi un paper film per sobre i guardeu-ho a la nevera.


Quan més estona ho tingueu a la nevera millor. Si no teniu temps també agafarà el gust. Un cop marinat, prepareu 3 bols. En un poseu-hi farina, en un altre ou batut i a l'últim el pa ratllat. Passeu les tires de pollastre per farina, espolseu-les bé i després passeu-les per l'ou i finalment pel pa ratllat. Coeu-les en una paella amb oli d'oliva ben calent. Aneu-les coent per tandes 


i deixeu-les escórrer sobre paper de cuina absorbent. Serviu-les acompanyades de ketchup o si voleu un toc agredolç, serviu-les amb una melmelada de pebrots del piquillo.. ja veureu què bona la combinació!!


1 comentari:

  1. Mmm....amb la melmelada de pebrot deuen ser boníssims! M'encanta el curry!
    Petonets i gràcies per la recepta,
    Olga

    ResponElimina