Una recepta que podeu preparar amb antelació i escalfar-la al moment de servir. Aquests dies que no es pot entrar a la cuina de calor.. aquestes receptes van bé. Jo l'he fet al vespre i ens l'hem menjat l'endemà. Boníssim.. i fàcil.
Ingredients (4 persones):
2 filets de gall dindi2-3 cullerades de salsa pesto
7-8 llesques de mozarella
Sal i pebre
1 copeta de vi ranci
Oli d'oliva verge
Preparació:
Per farcir els filets, caldrà que els obriu en forma de llibre. Un cop oberts, salpebreu-los i escampeu per sobre el pesto. Poseu a sobre el pesto les llesques de mozarella.
Enrotlleu els filets i brideu-los amb cordill o com jo amb un artilugi que tinc de silicona. Salpebreu per fora els filets.
Poseu oli en una cassola o paella. Quan estigui calent, a foc força alt, poseu els filets i deixeu que es segellin per tots els costats, aneu donant-li voltes.
Un cop rossejat, afegiu-hi el vi ranci, deixeu evaporar l'alcohol i baixeu el foc. Deixeu coure un 10 minuts i ja el tindreu cuit. Veureu que s'haurà format una salseta, reserveu-la. Traieu els filets de la cassola desbrideu-los i talleu-los a llesques. Serviu acompanyat de la salsa.
M'agrada la recepta, tal com dius en aquesta època ve molt de gust.
ResponEliminaEp, també m'ha agradat l'idea de les brides de silicona... miraré de trobar-les.
Una abraçada.