Ingredients (4 persones):
400g de carn de vedella picada200g de cansalada picada
Unes fulles d'enciam
4 talls de formatge gorgonzola
1 tomata
Ceba creixent
4 panets d'hamburguesa (recepta)
Sal i pebre
Oli d'oliva verge
Preparació:
Demaneu al vostre carnisser que us piqui la carn de vedella i la cansalada. Poseu la carn picada en un bol i salpebreu-la. Remeneu-la. Formeu amb les mans 4 boles i aixafeu-les, formant 4 hamburgueses. Poseu una planxa al foc i poseu-hi una mica d'oli d'oliva. Quan l'oli estigui calent, poseu-hi les hamburgueses.
Deixeu-les coure. Quan estiguin fetes les hamburgueses ( no les coeu en excés), poseu a sobre els talls de formatge.
es formarà vapor i fondrà el formatge.
Un cop fos, reserveu les hamburgueses.
Talleu els panets i poseu-los a la planxa aprofitant l'oli de coure les hamburgueses i deixeu que agafin una mica de color els panets.
Quan tingueu calents els panets i cuites les hamburgueses aneu per muntar-les.
Poseu sobre els plats la part inferior dels panets, a sobre poseu una fulla d'enciam i a sobre les hamburgueses. Sobre les hamburgueses poseu una llesca de tomata
i a sobre ceba cruixent.
Podeu acompanyar-les de les salses que més us agradin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada